åre

har åkt till åre idag, ska tävla två tävlingar i åre sen två i almåsa sen åker jag vidare till hassela och tävlar i ÄJSM där. :) kommer vara totalt slut efter alla dedssa tävlingar men de är skoj. :D sitter nu i stugan med amanda (tha horse) och sitter och väntar på att kanske eric ska komma hit.:P (tror iof itne han kommer) men vi får väl se.:)

puss och knull hjärtegull<3

trötter!

Hejsan hoppsan. :)
 idag är jag nåt så sjukt trötter och det sista jag ville idag var att gå till hallen men så blev de iaf. :) och det var inte så illa som jag trodde det skulle bli. :) de var faktiskt rätt skoj men jobbigt var de. :) men nu efteråt så är det så himla skönt. :D men nu ska jag iaf gå och duscha och sen blir det sängen. :D trötter till tusen. :) puss och kram


image5

trött!

Idag är jag såå sjukt trött, de är ju helt otroligt. :/ Idag har jag först pluggat matte B och sen haft svenska på förmiddagen sen siklat skidor och ätit lunch efter det blev de ju till att sticka ut i backen på träning från halv 2 till kvart i fyra ungefär sen hem och vända och byta skidor från storslalom till super- g skidor och sen åka från 4 till 6 och sen hem och äta middag och direkt efter det sätta på sig längdskidor för att åka sånna och då självklart var vi ju tvugna att leka charlotte kalla. :P haha skit roligt. :D ni skulle sett amanda hon trillade 4 gånger. :D skit roligt var de iaf. :D
jobbig dag och nu är jag helt totalt slut och ska duscha och sova sen<3

idag är det verkligen ett år sen lucy dog och allt känns jätte jobbigt. :( usch denna dag har inte varit allt för bra. :( kommer nog aldrig gilla 16 januari. :'( vill bara gråta floder egentligen och önska att hon vora tillbaka så jag får lukta lite på henne bara. <3


<3 vi får se hur det slutar <3 E<3


Världens vackraste hund<3
image3

SKRÄCK!!!

fy fan säger jag bara, jag, michan, filipha och amanda har precis sett Disturbia och det var den läskigaste film jag någonsin sett!!! :O asså ni förstår inte hur mycket vi satt och skrek!!! och vi typ satt på varandra för att vi var nåt så sjukt rädda!!!


SE ALDRIG DEN!!! eller den var iof riktigt jäkla bra men fy sjutton så läskig!!!

image2

HejHallå

DAGEN LÅT: sugarbabes - about you now

Tjenare, jag ska nu inviga min blogg. :D det kommer väl mest skrivas massa skit och grejjs eller sånt som jag gillar iaf. :D de är ju de som är grejjen med att det är min blogg. :D ska börja med att berätta för dom som inte känner mig att jag kommer ifrån falun men bor i tärnaby och går på tärnabyskidhem här. :) åker då alltså alpint. <3 så idag i skolan så hade vi näringslära och det var väldigt nyttigt att höra men blir lite smått långtråkigt eller egentligen aldrig tråkigt men jag som itne gillar att sitta still fick ju en del spring i benen. :P efter det så var jag duktig och städade mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. :P och sen gick jag med michan och sandra till gymmet och vi körde snabbstyrka, jobbigt men skoj ändå. :) och sen såklart så skulle jag trilla, vi hoppade i trappan och jag missar ett trappsteg och kör ner knät rakt i trappan och pissigt vad ont de gjorde, men är rätt snabbt uppe på benen igen och hoppar vidare. :) sen middag och nu sitter jag här och ska snart duscha. :)

sen blir de iaf skräckis, disturbia. :)

Imorgon är det ingen rolig dag. :( Det är då ett år sen Lucy dog. :( och jag saknar henne nåt så fruktansvärt och skulle nästan göra vad som helst för att få tillbringa lite mer tid med henne<3 bara känna hennes lukt och pussa på henne och krama henne och busa med henne<3 SAKNAR NÅT ENORMT!!!

Och sen finns det ju en speciell kille som jag saknar väldigt mycket också, men jag får stå ut dom dagarna som är kvar, sen får jag träffa honom. :)

Nu ska jag iaf in i duschen, ha de fint så hörs vi snart, kyss och smek vuxenlek ;)


image2
Sandra, Jag, Michan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0