Nedräkning

Nedräkningen har helt klart börjat. :) Det är 17 dagar kvar, alltså om 17 dagar sitter jag på flyget påväg till Peking. :) Resan ska ta ungefär 9 timmar och vi flyger över natten så det blir riktigt skönt, inte för att jag brukar ha problem att sova på flyg men det är ju ändå skönast att åka över natten. :) Så egentligen sitter jag väl inte på flyget nu om 17 dagar men jag börjar nog iaf bli riktigt nervös och funderar säkert på om jag glömt nånting. :) Och antagligen så har jag glömt nånting för det gör man ju jämt, ibland något viktigt men oftast något oviktigt som man egentligen inte behöver. :)

Är redan nervös inför resan och har börjar fundera på vad jag ska ha med mig, har ju lite problem med det eftersom det är vinter i Peking när vi kommer dit och man lär ju behöva en vinterjacka då och den kommer ta STOOOOOR plats i väskan. Och sen när vi kommer ner till vietnam så kommer man ju inte behöva den nå mer eftersom det är cirka 30 grader varmt där under tiden vi är där. :D Och desstuom så ska jag ju shoppa i Peking så jag vill ju inte ha nånting som tar stor plats i väskan. :P

Jag har såååå fastnat på musik från denna killen: Joshua Radin
LYSSNA: http://www.youtube.com/watch?v=TXPY61BeOwI

Puss o Kram
Skumbanan

Jobb, jobb, jobb!

Hejsan hoppsan bloggen, länge sen som vanligt. :) Jag är ju bara för dålig på att skriva här. :P Men men, nån gång ska det väl bli ändring på det, men jag vet inte vad jag ska skriva för något, det händer ju inte allt för mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar och sliter och sen gör jag inte så mycket mer. :P Så vad ska man då skriva om?! :P

Tänkte iaf att bloggen kanske ska komma igång när jag åker till Kina och Vietnam. :) Då tänkte jag försöka använda den som en slga resedagbok. :) Men jag skulle jätte gärna vilja ha hjälp av nån att fixa designen? :) Finns det nån snäll själ som skulle vilja hjälpa mig med de? :)

Mina planer för framtiden ser iaf ut såhär, jag åker utomlands den 13 december och kommer hem igen den 5 januari och sen åker jag nog upp till Tärnaby ganska direkt så jag får åka lite skidor (för det saknar jag) och sen ska jag försöka ta mig iväg till USA i februari eller mars. :) Vet inte när jag åker beroende på om jag får nån familj och när jag blir klar med ansökningen. :) Men jag och ida tänkte ta tag i det nu i helgen. :) Så förhoppningsvis så kan jag skicka in det innan jag åker till Peking. :)

Nu när jag inte har skrivit så har jag även hunnit med att vara upp till Tärnaby och hälsat på och guosh vad jag saknar alla er där uppe. :) Ni är TYP underbara! <3 Men jag känner samtidigt att jag inte saknar att träna och tävla som jag gjort innan så det här är det rätta valet jag gjorde. :) Men jag är absolut nöjd med mina år där uppe och ni kommer för alltid finnas i mitt hjärta och mina tankar! :) Var även en sväng till Umeå och hälsade på syrran och gick på Takidas konsert där och JÄVLAR dom är helt otroliga! :) Som jag alltid sagt så kommer dom för alltid vara min kärlek så jag behöver egentligen ingen kille! ;)

Nej nu är det dags att sova, ska upp och ut med hunden imorgon och sen funderar jag på en stund på stan innan jag börjar jobba vid kvart i fyra för måste ju shoppa med mina 12000:- jag fick nu! ;) Fast kanske ska försöka spara lite till Peking! ;) Jag avslutar det här inlägget med några sköna bilder. :)





Bland dom underbaraste stunderna jag haft! <3

Puss o Kram
Skumbanan

RSS 2.0