30/12

Nu är det inte så lång tid kvar till vi kommer hem igen, vilket känns tråkigt men samtidigt skönt för jag saknar den svenska maten så sjukt mycket!!! :( Men jag kommer verkligen sakna att bara kunna gå runt i bikini hela dagarna! För det är precis vad vi gör nu om dagarna.

Igår var vi på utflykt och åkte moppe typ hela dagen, det var riktigt skoj och jag insåg att jag saknar min moppe jag hade förut. ;) Imorgon är det nyår och det ska vi fira på en resturang en bit bort, där ska det även finnas karoke. ;) Herregud säger jag bara! Jag ska iaf bjuda ida på drinkar hela dagen som hennes födelsedgspresent! :) Jag hoppas på att hon blir full!

Men nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna duscha innan middagen ikväll. :)

Puss o Kram
Skumbanan


Hej hopp i kylan dar hemma...

Har ar det fortfarande toppen men aven jag har nu klarat av att vara en klenis och spytt. ;) Men det gick over lika fort som det kom och jag var inte sangliggande nanting. Sa imorse blev det solning igen men denna dagen i skuggan da jag brande mig lite igar fast jag smort in mig med solskyddfaktor. Sa antagligen darfor jag madde lite daligt igar kvall. :P Denna gangen ska jag ladda upp lite kort har jag tankt. ;) Darfor skriver jag inte sa mycket mer men imorgon ska vi troligen ut pa en snorkling tur och det ska bli grymt skoj sen ska vi aven fira nyar pa ett riktigt hojdar stalle och dar ar det hur god mat som helst! MUMS! Men men, nu kommer bilderna da om det funkar som jag vill...



Anna nar vi kom till on!      Jag och Ida pa julafton!

Eftermiddagen!


Varat stalle vi ar pa dagen!


Blev inga fler kort da det tog LAAAng tid!
Puss o Kram
Skumbanan

Julafton i 33 graders varme...

Har ar det bra som vanligt och det ar sa otroligt skont att kunna ga ner till stranden direkt man vaknar och lagga sig och sola, bestalla in en frukttallrik till frukost och sen ta ett dopp for da har det blivit sa varmt i solen. Alltsa livet kan typ inte bli battre just nu, det ar som att vara i paradiset pa riktigt. Dock sa har syster yster Anna blivit lite sjuk idag och har legat inne idag. :( Men hon ar nog bra till imorgon. Synd bara att det skulle vara just pa sjalvaste julafton som hon ar sjuk. :( Likasa sa har en till ur gruppen blivit sjuk och vi funderar pa om det var maten igar men det kanns konstigt eftersom jag at precis samma sak som anna hela dagen men kanner mig fullt frisk. Kan vara for att anna atit tre pencillin kurer innan vi akte och det kan ju latt ha tagit bort all den bra tarmfloran man har i magen.

Vi ska iaf ivag pa "julmiddag" ikvall, far se vad det ar for mat pa den da! ;) HAHA

Hoppas ni har det bra i Sverige, kommer hem om ett tag och far uppleva kylan!

Puss o Kram
Skumbanan

Vietnam

Nu sa kommer jag antligen till en dator. Har forsokt anvanda idas dator men det funkade alldeles for sakta. Men iaf...

Vadret har nere ar jatte varmt, minst 32 grader varje dag och det ar helt underbart!!! Tanker pa er dar hemma som gar med vinterkladerna pa och fryser, har kan jag saga att man svettas istallet. :) Tyvarr ingen farg an dock, vilket ar ganska trakigt men imorgon sa flyger vi ut till paradis on och dar blir det att sola och bada i nastan tva veckor! LOVELY!

Nu i Ho Chi Minh City sa ar vi mest runt pa olika kanda och sevarda stallen och darfor vi inte hinner med att sola och bada sa mycket, Vi har varit pa Independence Palace och kollat, vilket nastan ar ett maste att se nar man anda ar har.. Sen igar var vi pa Zoo, super roligt men svettigt.. Och vi var aven till ett shopping center dar det var fina markes klader och sen hittade vi en riktig marc jacobs affar och ida hittade en vaska for nagra tusen!

Har aven hunnit med att bli miljonar har pa resan da 700 svenska kronor ar 2 miljoner vietnamesiska dong. ;) Kan man ju skryta med dar hemma sen, MAJA miljonar pa en minut! :D HAHA

Idag har aven Anna och Pappa kommit hit och det var validgt skoj att fa se dom igen, kandes som det var evigheter sen jag sag dom men det var ju anda typ bara en vecka sen jag sag pappa. Men anna var det faktiskt ett tag sen. Anna hade dock inte gillat flygningen sa varst mycket och vi skulle egentligen ha varit och kollat pa tunnlarna fran kriget nu men jag stannade hemma pa hotellet med Anna som fortfarande ar skakis ifran resan. Men jag ska se till sa det blir battre snart och vi kan ga ut pa stan och shoppa lite. ;) Ska iaf forsoka hitta en snygg planbok for ida har nyss kopt en snygg san. :)

Nu ska jag iaf logga in pa Facebook och spana lite, har varit utan en vecka. :( Det ar ju nastan lite sorgligt. ;) HEHE

Puss o Kram
Skumbanan

Kina

Vi begav oss fran Sverige klockan 18.25 pa sondagen och flog i 8 timmar till Kina, vilket betyder att svensk tid kom vi fram 02.30 har i kina men det skiljer sju timmar framat sa klockan var 08.30 har och det var dags for besok till olika historiska stallen och lite shopping. Vi orkade knappt med nanting och det var svin kallt, gick och fros hela tiden. Det ar verkligen en helt annan kyla har i kina an hemma!!!

Kan inte ladda upp nagra bilder nu men ska forsoka gora det nar jag kommit till vietnam. :) Vi har iaf idag besokt kinesiska muren och det var riktigt haftigt! Sa sjukt stor mur att det itne ar sant... Verkligen ett maste att se innan man dor! :) 
 
Men nu ropar dom efter mig for att komma och ata lite middag har pa hotellet for vi orkar inte ga mer idag ute i kylan! ;)

Men snart blir det sangen igen och imorgon ar det dags for att shoppa mer och sen bar flyget av mot varmen i tre veckor! Lovely!!!

Puss o Kram
Skumbanan


RSS 2.0