Film

Ja nu har jag precis sett filmen Wildchild och det var ungefär som vilken annan fjortis/ungdoms film. :)  N kan jag även börja skriva lite med båda händerna, eller iaf så som jag ligger just nu i sängen. :) Det gör dock fortfarande sjukt ont i nyckelbenet och jag lär väl få känna den här smärtan några veckor framåt. :( Jag börjar även på riktigt tycka att det här är skit.

Jag ville verkligen göra den bästa avslutningen på säsongen men istället så finns det ingenting att göra för jag har ett brutet nyckelben. :( FAN! Usch idag är det en depp kväll för jag vill verkligen åka skidor och inte gå runt och ha ont hela jävla tiden. Jag vet att det ska bli bättre med tiden men det är ju sååå segt nu. :( Vaför var det just jag som skulle bli skadad? :(

Nej nu ska jag nog se på en till film och försöka ta mig ur det här depp hålet. :) Måste ta mig ur det för att inte bli allt för hängig. :( Men jag får deppa i en kväll och sen bara bli bättre, måste ju kunna känna att detta är piss och fälla några tårar för annars kan jag inte ta mig ur detta.

Nej nu blir det som sagt film igen, vet dock inte vad jag ska välja.

Anna Nalick - Breath (2am)

Puss o Kram

Skolan!

Nu sitter jag i skolan och försöker plugga men vet inte riktigt vad jag ska göra, så det händer inte mycket. Har gjort lite samhäll imorse och på förmiddagen och samtidigt hjälpt becca med matten. Men hon är ju helt fast i sin bok som hon håller på att läsa! :)

Nej det här var ett helt onödigt inlägg. :) Kanske skriver mer ikväll ifall jag har nåt att skriva. :)

Puss o Kram

Segt!

Ja, allt går så segt när man är skadad! :( Nu är det dags för en tablett diclofenac igen. Allt blir sååå mycket tråkigare i Tärnaby när man inte kan åka skidor! :( Finns verkligen ingenting att göra, men åker till Idre på söndag och ska se på SM som jag egentligen skulle ha åkt. :( Sen bär det av hemåt och där blir jag i tre veckor, sen hoppas jag på att den största smärtan är över.

Idag ska jag iaf försöka lägga mig tidigare så jag kanske får lite sömn. :) Jag kan ju säga att det går inte allt för bra att sova när det gör ont om man rör minsta lilla fena. :(

Snackar nu med min syster yster Anna. Hon har precis varit på vattengympa. :D Oj,oj det där blev ett långsamtal. :) Skoj det! Hon skulle till och med skicka en tycka synd om mig present! :D JIPPIE!

Me nu orkar jag inte skriva mer eftersom jag enbart skiver med ena handen och det tar längre tid än vanligt. :/

Puss o Kram

FAN!

Ja, det är nog nästan bara det jag kan säga just nu. Idag på storslalom träningen så lyckades jag bara komma ungefär tio portar sen så gränslade jag och flög så in i helvete, landade på armbågen som var rakt ut och bröt nyckelbenet! :O Det här är typ värsta smärtan jag nånsin har varit med om. Fick sedan åka skoter ner, eller skulle föst åka pulka ner men det gjorde för ont att lägga sig ned så jag satt på skotern istället. Sen upp till sjukan i tärnaby för att få massa morfin och alvedon sen fick jag ligga där och vänta på skjuts till Suruman där jag skulle röntgas med dom hade typ redan då konstaterat att det var brutet.

Har nu en åtta runt axlarna så det dras bakåt och det ska visst hjälpa mot smartan men tycker inte det känns så mycket att det ska vara bättre. :/ Det gör så jävla ont hela tiden! Hatar redan det här! Men det kommer ju bli bättre iaf men tar ju 6-8 veckor att läka! :( Det var den här säsongen det! :'( Jag som ville göra bästa avslutningen någonsin! :'(

Nej nu orkar jag inte skriva mer för kan ju bara skriva med en hand! ;)

Puss o Kram

Nu igen.

Tror inte jag har skrivit såhär ofta nån gång i denna blogg. :) Men nu händer det iaf. :) Svaret på Annas fråga är nja jag vet inte men det var väl bara att kämpa. :P Dock så blev jag väldigt förbannad en gång och klubban flög väldigt hårt in i väggen. Men det var skoj att spela. :)

Idag har jag väl inte gjort speciellt mycket, har varit i skolan hela dagen typ och gjort klart massa med Samhäll B saker, så nu har jag bara mitt arbete kvar sen är jag klar med det. :) SÅÅÅÅÅ skönt men det vore ännu bättre om jag blev klar med historian nån gång. :( men jag kämpar på och det ska nog bli gjort det också. :D

Sen har jag cyklat idag vilket var sååååå tråkigt. :( BLÄ! Men gjorde det iaf. :) Men nu ska jag gå och duscha, vet dock inte vad denna kväll har att erbjuda men har ingenting att göra så hoppas att Sandra ska komma hit så vi får ta och hitta på nånting. :)

Puss o Kram

Tillbaka igen!

Nu så ska nog mitt blogg skrivande komma igång igen. :) Iaf vad jag hoppas och ska försöka med. :) Jag har nu iaf fått en ny dator och jag äskar den. :) Det är så underbart att saker kan g fort att göra utan att man hinner typ gå till köket och äta innan nåt händer. :) Den är riktigt snabb och helt tyst! :D ÄLSKA!

Det bästa är nog nästan tystaden av den iaf, den förra lät så grymt mycket och jag fick totalt damp på den eftersom det inte ens gick att typ somna om den var igång. :/ Illa var det och det var dags för en ny! :)

I helgen har det iaf mest varit FEST! Vi var ut i fredags och i lördags och jag är riktigt slut nu. Speciellt eftersom jag gick upp klockan halv nio imorse för att vi skulle ha en innebandy turnering som det skulle fixas massor till. Så jag har iaf varit i hallen till klockan åtta på kvällen vilket nästan blir tolv timmar. :/ Helt slut i kroppen eftersom vi även har spelat fyra matcher. :) Så nu blir det snart duschen vilket jag har tjatat om i typ två timmar nu att jag ska göra men det händer aldrig och sen ska jag verkligen gå och lägga mig i sängen. :) DET SKA BLI UNDERBART!!! :D

Men jag kanske skriver imorgon, iaf om det händer nåt skoj. :)


               Datorn!


Puss o Kram

RSS 2.0