Amanda är i farten igen. ;)

Japp, nu är jag här och skriver igen. :P Maja lämnade precis mig i sin säng och gick på lektion så nu är jag ledsen. :P fast då skriver jag här istället för då kommer hon bli så glad på mig :D Idag hade majs världens träningsvärk, och jag kan förstå henne, och därför har jag lurat henne att jag ska busa nu när hon är borta, men jag är snäll så jag gör inte det. :D snart, eller på fredag, då åker kanske maja hem och då kommer jag vara ledsen, för då kommer hon tillbaka på söndag och så åker hon typ direkt till arjeplog för att ta körkort och är borta till skolavslutningen :O så då kommer jag vara superduper ensam här för min älskling har åkt. :( o micho har också åkt, fast jag har ju filipha här hos mig så jag överlever nog ändå ;D

Maja är bäst o jag kommer alltid älska mitt tuggummi! :D <3

PUSS O TJINGELING från MANDY :D

image21

HEM!

Dagen låt: Ron Pope - A Drop In The Ocean

Jag vill hem hem hem!! Det är bara så, och ändå får jag inte åka hem. :( När mamma och pappa tillslut fattat att jag verkligen skulle behöva åka hem ett tag så får jag inte för kiva. :( usch och fy. :/ men de är väl bara att stå ut dom fyra veckor som är kvar. :)

Och det är inte illa, för när jag kommer hem så väntar en ny familjemedlem på mig. :) Chilla som min familj vill att hon ska heta. :) Jag tycker Cayenne men de blir väl Chilla. :)

Och snart fyller jag år också. :P Skönt att äntligen bli 18! :D Då finns de inga gränser kvar längre. ;) haha
På söndagen som kommer så åker jag till Arjeplog för att vara på en intensivkurs för att ta körkortet. :P Inte för att de känns underbart att sitta i Arjeplog på min födelsedag men de är väl så de får bli. :/ Eller ska ju se om jag kan åka hem då men vi får se. :)

JAG LÄNGTAR HEM OCH VILL SÅ GÄRNA BARA SÄTTA MIG PÅ FLYGET IMORGON OCH STICKA HÄRIFRÅN!

image19

Du kommer aldrig glömmas bort!!

image20

Våran nya familjemedlem!

RSS 2.0