Friluftsdag i Suruman.

Jaha, då var man hemkommen från en hur kul dag som helst i Suruman. :D Vi i våran grupp var helt grymma på alla stationer. :P Och det kan hända att vi råkade sabotera lite för dom andra, men det var absolut inte med mening eller så. ;) (A) I min grupp var det iaf, Linus, Mathilda, Bianca, Mattias och jag. :)

Svar på familjens kommentar i förra blogginlägget är:
Ojoj, precis ni kryddar tillvaron lite med smockan men jag kan bara tänka mig vilket liv det är med en hund som bara vill para sig och en som är busig och springer runt som en illvilling. :P Ja, här måste man åka 13 mil för att ha friluftsdag bara för vi hade det tillsammans med fjälledarna och det var dom som ordnade så vi fick åka till dom. :) Lycka till Anna!!! Om ni nu skulle få för er att jag skulle vilja åka tjejvasan så tänker jag binda trettio draghundar runt midjan på mig och sen åka med ett fiskespö med lite godis i så dom drar mig hela vägen i mål. :) Men tack ändå. :) Jag satsar hellre på Greys Anatomy boxen. ;)

Nej nu är det strax dags för middag. :) Och då blir det som vanligt att vi kollar på top model och jag tror dom är inne på säsong 5 nu. :) Skönt att det finns 5 säsonger till så vi kan se på det jämt. ;)

Puss o Kram

Plugghästen!

Nej nu kände jag att det var dags att blogga igen. Jag snackade precis med min mamma i telefonen och fick höra att hon hade läst här och då kom lusten tillbaka att skriva några rader. :) Tyvärr så vet jag itne om jag har så mycket att berätta. Men jag har varit i Norge och Juvas en vecka till och åkt skidor och den sista dagen gick faktiskt några åk riktigt bra. :) Kändes skönt att veta. :) Sen bar det av hemåt med en sur Uno men de stod vi ut med. :)

Sen har det iaf gått en helg med sovande och bjudande av middag, jag och Axel bjöd varandra. :) Det var ju bara vi kvar här uppe i mörkret så då blev det så. :) Sen så har jag pluggat en del och faktiskt så känner jag verkligen hur duktig jag börjar bli. :D Det gäller att jag inte sakkar ner. Ska fortsätta i mitt tempo så är det här snabbt avklarat. :D Har också gjort engelska prov idag. :) Tror det gick hyfsat. Sen så har det blivit mer plugg och sen en snabbis hos wibbe och kollade på tv lite med honom och Axel.

Imorgon så blir det friluftsdag i Suruman och den känns inte allt för frestande. :/ Men jag får väl stå ut med den också sen kommer nog troligen resten hem ifrån Norge. Så då blir det nog lite liv i stugan igen. Men jag får inte sluta plugga för det. :)

Förresten så har jag börjat skriva dagbok igen, på riktigt alltså. :) Jag hittade en bok som jag fick av mamma när jag började ettan och som jag inte har använt så då kände jag att, en dagbok är det roligt att läsa i sen när man blir äldre och klokare och det är bra så man kan kolla tillbaka och minnas vad man gjorde just den dagen. :) Men nej nu blir det lite mer plugg och sen ska jag se på lite Greys Anatomy på datorn. :) Sen sängen.

Puss o Kram
Älskar er familjen!

RSS 2.0