Back on track!

Nu så ska jag göra ett nytt försök, känner att jag varit lite slö ett tag nu. :) Dagen började med att jag vaknade vid nio och var upp och kissade gick sedan och la mig igen och läste lite ur Twilight. :) Riktigt bra bok de och jag kan förstå vad dom snackade om. :P När jag ligger där så kommer även chilla och lägger sig bredvid mig och gullar. :) Hon är ju bara för söt. :)

Sen gick jag upp vid tio ungefär och började göra min frukost men då ringer telefonen och jag springer och svarar med ett hallå? eftersom det stod okänd och jag var bergsäker på att det var mamma men så var inte fallet utan det var istället Nisse min tränare uppe i Tärnaby som ringde, hoppsan hejsan va förvånad jag blev. :)
Han berättade att dom hade suttit och snackat med alla treor uppe i tärnaby nu och eftersom jag är hemma med ett brutet nyckelben så ringde han och skulle berätta vad dom hade snackat om. Han sa då att dom hade frågat vilka som skulle gå kvar nästa år och han ville veta hur jag skulle göra. Det blev då första gången som jag berättade att jag skulle sluta till sommaren, och det var såååå otroligt jobbigt samtal. Jag vet att jag gör det rätta i att sluta för jag har tröttnat på att tävla men jag tycker fortfarande att det är galet roligt att åka skidor men det kan jag göra utan att träna och tävla jämt och skulle jag längta tillbaka JÄTTE mycket nästa år så får jag då åka här hemma. :)
Men efter det där jobbiga samtalet så blev det då en stor grinstund och jag ringde till mamma för att berätta att jag hade sagt det till dom nu och tårarna sprutade lite till och dom känns som dom ska börja rinna när som helst igen. :( Det blir nog bra det här. :)

Ska snart ut med Chilla och gå lite och sen blir det nog till att lägga sig i solstolen lite. :) Måste ju försöka fixa lite solbränna. :) Sen ska jag även åka till City Gross idag och lämna mitt CV och säga att jag söker jobb där. :) Hoppas på att få det jobbet. :) Men ska nog även åka till Ica maxi och höra lite där. :)

Puss o Kram

Falun!

Nu så är jag hemma igen. Har varit på SM i Idre och kollat och verkligen längtat efter att få åka. Jag ville också tävla, iaf i storslalomen som såg riktigt kul och skön ut. :D Vi hade en toppen dag med sol så jag och Becca satt i våra stolar och solade och inte blev det en snygg solbränna utan jag har sol en trekant på näsan som har varit illröd men den börjar lägga sig nu. :) Skönt de iaf. :D

Kom hem till Falun igår eftersom jag inte kunde ta mig hem via flyg så åkte jag med till Idre för att åka med mamma och pappa hem sen. :) Hade ju varit lite svårt att försöka ta mig hem på arlanda med ett brutet nyckelben, det hade nog inte gått så bra att bära väskorna. Men nu så har ju benet börjat stå ut jätte mycket och det är skit fult så ska väl upp och kolla det där så det verkligen står rätt till. Har ingen lust med att få ett jätte fult nyckelben. :(

Imorgon blir det iaf stan med Ida efter att hon har slutat jobbet. :) Ska kolla på Sisters efter en studentklänning. :) Såg en jätte söt så får hoppas att den finns och passar. :) Sen vet jag inte vad mer det blir, lär ju iaf bli en långpromenad för att få bort lite kalorier. :)

Nej nu ska jag se klart på filmen på tv men mamma(som halvt sover redan) och sen blir det sängen och det onda sovandet! :(

Puss o Kram

RSS 2.0