Sundsvall!

Ja nu är jag i sundsvall och bor på scandic hotell inatt, helt själv. :P Ska nog strax dra mig in i duschen och sen ska jag gå och äta nånstans. :) Har i helgen varit i Hassela och tävlat och det gick inte alls så vidare. Första dagen trillade jag och det sög verkligen för jag hade inte haft några problem innan i bilen då. :( Men så är det, de händer alla nån gång.

Detta blev ett väldigt kort inlägg men orkar inte skriva mer.

Puss o Kram

Tärnaby igen!

Ja nu har jag varit här i en vecka och varje dag har jag tänkt tanken att gud va jag gillar att vara hemma. Det är så fruktansvärt skönt. :) Men men, troligen bara ett halvår kvar. :) Måste tänka positivt, och av detta halvåret som är kvar så ska jag göra allt jag kan för att få bra omdöme när jag slutar. :) Idag så har jag mest bara skola och jag har hållt på med engelskan hittils och ska efter lunch ha samhälle B. :)

På fredag åker jag till Hassela för att tävla, sen på måndagen så åker vi vidare till östersund och tränar där på tisdag,onsdag och sen har vi vila på torsdagen, sen är det tävling på fredag och sen ÄJSM på lördag,söndag. Sen åker vi vidare till Åre och kör ÄJSM fart där, usch jag är jätte nervös för det, visst att jag gillar fart för det gör jag men jag tycker verkligen inte om backen i åre! Men jag vill ju göra det på nåt sätt för jag vill ha gjort det en gång i mitt liv och förra året när jag inte åkte så stod jag sen där nere och ångrade mig, därför så ska jag åka iår. Sen efter den långa trippen bort ifrån Tärna så är jag tillbaka här igen.

Efter det så är det inte så mycket tid kvar här, eller det är väl typ tre månader men jag hoppas att dom kommer gå fort, för jag längtar till sommaren! Den ska bli sååååå skön. :)

Nej nu ska jag plugga lite matte innan lunchen, så blir det till att ha Curt sen. :)

Puss o Kram
Älskar er i min familj!!!

RSS 2.0