Shit!

Herregud va jag har blivit duktig. :D Har ju skrivit massor i bloggen varje dag nu. :)

Idag så har jag jobbat från sju till halv fyra och sen hem och byta om för att åka ner på stan och inhandla det sista inför resan. :) Börjar ju bli grymt nervös nu eftersom det bara är två dagar kvar. :) Imorgon så ska jag jobba från klockan sex för att jag ska kunna sluta halv tre och packa det sista inför resan. :D

Idag så snackade jag med min favvo när jag jobbade och det är ju inte mindre en HÄSTEN! Haha Hon skickade ett sms som att det hade hänt något och bad mig ringa så jag ringer och då börjar hon tjata om att jag ljuger och jag tänkte vad nu då? Men det var visst så att mitt brev hade kommit fram och okej jag hade ljugit lite för henne för jag sa att jag typ bara hade skrivit jätte lite men det blev visst typ tre och en halv sida. :D Så hon var jätte glad. :) Plus att dom där 300 kr som var i tror jag la sig fint i fickan. :D

Nej nu måste jag gå och packa vidare har inte tid att sitta här och TJÖTA. ;) HAHA

SISTA DAGEN PÅ JOBBET IMORGON!!! :D:D:D:D

Pussokram Skumbanan! :D

Make Up Store

Idag har jag jobbat hela dagen och sen åkte hem och snabb duschade och fixade till håret lite. :) Sen bar det av till Kupolen och där blev jag sminkad på Make Up Store. :) Det var väldigt roligt och jävlar va snygg jag är! ;) (ironisk) Nej men hon var jätte duktig och jag är riktigt nöjd. :) Lite pinsamt blev det ju sen när en viss person gick förbi och kollade bort direkt men de skiter jag i, är han lycklig så gillar jag de. :)

Det blir bara närmare och närmare mot dagen då jag åker till det landet jag alltid velat åka till. :) USA! Har itne börjat packa än så de kanske är dags men var ju tvungen att bli van med att skriva blogg eftersom jag lovat att jag ska skriva här när jag är borta. :)

Jag lägger upp några bilder från sminkningen hoppas ni ser bra. :)

     

Har nu insett att jag har en hel del Make Up Store smink men det är bra. :)

Puss o Kram nu ska jag sova. :)

Fjärilar i magen.

Ja nu är dom verkligen här på riktigt. :O Och jag lovar att dom blir bara fler och fler. ;) Om fyra dagar åker jag. :) Om fyra dagar vid den här tiden sitter jag på flyget till USA!

Kommer bli så himla roligt och jag saknar min syster till tusen! Ska bli så skönt att träffa henne. :) Idag var jag och mamma nere på stan och handlade presenter till Idas familj för 700kr! :O Inte dåligt men så bjuder ju mamman mig på broadway också så de blir nog bra. :) Den kostar nog egentligen grymt mycket mer. :)

Och när vi är i NY i fyra dagar så har jag sagt att högst en dag kommer tillägnas sånt som man bara måste ha sett när man är i New York. :) Men vi kanske hinner med lite shopping även denna dag när vi inte kollar på sevärdheter. ;) Och jag har även fått reda på att Ida kommer vara ledig tis-tors så då blir det shopping i Boston tror jag. :)

Idag har jag jobbat som vanligt och även hunnit med ett brev till Amanda under arbetstiden. (A) Så Amanda du kan vänta dig ett litet kuvert inflygande inom dom närmaste dagarna. ;) Sen så har jag kommit på den bästa presenten till Amanda ifrån Usa och michan funderar jag fortfarande på vad jag ska köpa. :)

Imorgon blir det Make Up Store och bli sminkad. :D JIPPIE!!! :D

Nej puss och kram nu ska jag sova. :)


Mycket gammal bild!

...

Tack för helgen bästaste!

Det har varit underbart roligt och allmänt skitbra. :)

Älskar dig min bästa vän och andra halva,

/Mandy



Amanda här :D:D

Imorgon kommer hon. Imorgon kommer världens bästa maja till mig och jag är superglad! :D:D visst tycker jag lite synd om henne som är och jobbar nu och har jobbat hela dagen för att komma till mig, men jag gillar det, för då kommer hon mycket tidigare än vad det var planerat :D:D:D Så idag har jag varit galet glad för jag vet att det bara har varit en dag tills hon kommer! :D

PUSS/ Amanda
(http://AmandaHaavik.blogg.se)




Imorgon gäller de! :D

Idag har jag jobbat från klockan sju till halv fyra, och sen varit ner på banken, polishuset, tågstationen och sen affären. Nu har jag även packat för imorgon klockan tjugo i åtta imorgon så åker jag! :D:D:D Men jag säger bara fy!
Ska snart iväg och jobba igen, börjar klockan tio och slutar vid två inatt och sen hem och sova nån timme och sen upp och åka till Amanda! 

Nej nu har jag precis snackat med åsnan och sagt massa skit som vanligt. :D
Ska tvätta fötterna som luktar apa och sen ska jag sova i typ en timme och sen till mitt underbara jobb. :P

Puss och kram kanske uppdaterar ifrån Amandas pläjs. ;)

Fortfarande jobbet.

Jobbet går bättre. Förra veckan var riktigt rolig men det var för jag hade Benita att jobba med också. :P Haha vi knäppade oss typ varje dag, åkte med pallarna och grejjer. :P Men denna vecka jobbar jag själv och de suger. :( Men jag längtar tills på fredag för då åker jag till AMANDA! :D:D

Avslutar med att säga att jag jobbade med en äcklig person idag. :S BLÄ!!

LÄNGTAR TILL FREDAG!!

Puss & Kram

Jobb, jobb, jobb!!

JAG HATAR MITT JOBB!!

Alltså det är så fruktansvärt tråkigt, varje dag är det samma sak. Stå där och rensa dom där jävla grejjerna, men idag blev det iaf lite roligare bara för att jag satt hela dagen och snackade med en som jag jobbar tillsammans med. Men när jag går upp klockan 6 på morgonen och är dödstrött och när jag sitter och gör mitt skit tråkiga jobb så är det bara att sitta och tänka på vad jag ska ha dom till. :D
TILL MIN USA RESA!!!

Jag är sååååå nervös inför att åka till USA själv. Eller flyger ju
bara dit och hem själv men jag ska ju byta flyg och det är det som känns jobbigt. :(
Sen så ska jag va hos familjen ett tag och sen ska jag och Ida till NY!!!
Där är vi från fredag till måndag och shoppar gärnet av oss. :D
Troligen så ska jag köpa en iphone där. ;)

Puss och kram nu ska jag fortsätta kolla på tv och tänka på att jag inte jobbar just nu!!! :D

RSS 2.0