En snabbis i Tärna.

Japp jag kom upp igår efter en mycket hoppande flygresa. :/ Men det gick bra och jag sov nästan hela vägen. :) Väl uppe så var det bara att börja packa upp väskan som var med till norge förra gången. :) Sen blev det tvätten och middag. Efter det så åkte vi och handlade inför nästa norge resa som börjar imorgon och det är därför det är en snabbis i tärna. ;) Sen så blir det iaf fest hos johan, vi var upp till snowboardarna och drog med oss dom ner till Johan eftersom det var så himla dött där dom var. :P Det var trevligt och vi hade tillochmed ett par sugfiskar med oss på kvällen. :P

Nu så har jag iaf packat väskan nästan klart och ska börja plugga så jag blir klar med samhället. Men som ni nu vet så åker jag till Norge imorgon igen men kommer hem på fredagen så vi hörs då. ;)

Puss o Kram

Tisdag i Falun.

Japp jag är nu hemma i kära Falun och gud va skönt det är. :D Längtar så efter att flytta tillbaka till denna lilla stad. :) Dagen började iaf med att jag gick upp vid 8 och jag vet itne riktigt varför men det blev så. :) Sen så åt jag frukost. :D Mums. :) Och efter det så har jag tillbringat tiden i soffan. Men nu sitter jag och spanar efter nåt gott bullrecept. :) Det jobbiga är ju att jag bara tycker bullar är goda när dom är nybakade. :P

Sen vid fyra blir det iaf Borlänge och kupolen för att möta Ida vid hennes jobb och sen ska vi spana på kupolen efter kläder. :) När vi sedan kommer hem från det har jag lovat att höra av mig till Benita också ska vi ses. :) Blir skoj att ses igen. :)

Sen så är det onsdag och jag vet itne riktigt vad som händer. Sen vet jag inte heller när jag åker upp till Tärnaby. :) Men kanske torsdag eller fredag. :) Vi får se vad jag känner för. :) Och nu för att säga nåt jobigt så har min förkylning inte blivit bättre utan näsan rinner hela tiden och halsen gör ont sen så som alltid när jag blir förkyld så drabbas jag av hosta också. :S Jag hatar denna hostan!

Aja nu ska jag nog ta och baka. :) Sen blir det duschen.

Puss o Kram

Snart söndag igen!

Nej nu är det snart söndag igen, men denna söndag kommer inte likna någon annan. :) För imorgon så åker jag till Norge och Juvas. :) Dags att åka skidor nu. :D Inte för att dom första dagarna brukar vara så roliga eftersom pjäxorna trycker överallt och man får pissigt ont. :/ Men det är sånt man får stå ut med. ;)

Idag så har jag iaf varit i hallen och spelat volleyboll. :) Tyvärr så förlorade vi mot killarna. :( Men inte med så mycket. :) Sen blev det affären och handla inför Norge resan. Efter det så blev det att lägga ner det sista i packningen och äta lite lunch. :) Sen en dusch och lite fix som inte är så vanligt här uppe. :) Sen satt jag och laddade hem musik som michan ville ha, sen så blev det tillslut att jag åkte upp till michan men en TUNG ryggsäck men mjöl och grejjer i. :) Mat och bak. :D Och mums va god BIMs chokladkaka är. :D ÄLSKA! Sen gjorde vi en skiva uppe hos michan som vi ska ha imorgon i bussen och nu så ska vi göra en här också. :) Vi har ju lite olika musik. :)

Nej nu så ska jag itne skriva mer, dags att göra sig redo för sängen snart. :)

Ha de så bra här hemma i Sverige så tar jag och åker skidor. :D:D Sen så hoppas jag att jag nästa gång jag skriver är i Falun. :) Vi får helt enkelt se vart jag hamnar. :)

Puss o Kram
Älskar er familjen!

Systrar.

Ja man kan ju undra om systrar enbart är till för att dom ska reta sina mindre syskon. Eller mina är nog gjorde för det iaf. :O Okej okej, jag ändrar, min farfar fyller 85! :D Så är du nöjd nu?? :)

Idag har jag inte gjort så mycket, mest mått dåligt. :S Min hals gör ont och hade lite feber imorse. :S Inte alls kul så idag har det inte blivit någon träning men har pluggat massor istället. :) Trots att jag hatar historia så känns det skönt när jag nu har börjat komma ikapp lite. :) Har lixom insett att det också ska bli klart. :P

Puss o Kram

Måndag igen.

Ja då har halva måndagen gått och den har varit bra. :) Började dagen med frukost och sen körde vi snabbstyrka i gymmet. :) Det var skoj och jobbigt. :) Träningsverk imorgon. ;) Sen så blev det en snabb dusch och snack med pappa om skidor och saker. Lunch och efter det hade vi samhäll B och det var väl bra och bara för att nu retas med mina systrar så kan jag säga att killarna såg på filmen och hajarna. ;) Haha jag ska låna den av curt så ni får se den. :D

Nu har jag och Michan iaf varit på sporten och där fick vi be om hjälp med bilen. :P Haha Det var lite komiskt. Vi såg även en hund som två personer stod och höll på med för den vägrade stå på ena bakbenet, så vi tyckte synd om den. :( Kanske ett brutet ben. Nu så ska jag iaf snart äta middag och sen blir det nog lite plugg. :(

Förresten en glädjande nyhet är att jag troligen kommer hem till Farfars 80års kalas. :D Jag hoppas verkligen att jag kan ta mig hem till det! Blir även att jag måste klippa håret då eftersom det är galet långt nu och slitet. :/

Puss o Kram

Jobbiga söndag!

Jaha då var det denna jobbiga söndag igen då. :P Men ska nog överleva idag också, ;) Gick upp vid halv tio och bytte om sen gick jag till peter och han kollade min rygg som har blivit bra nu. :D:D:D och sen kollade han mina benhinnor och jävlar va ont det gjorde. :S Men men, jag ska inte springa på asfalt annars så är det typ bra. :) Ska göra några stretch övningar också så ska det nog bli bra snart. :) Sen blev det iaf frukost och sen så blev det en riktigt varm och skön dusch. :D Det råkade bli en lång dusch också bara för jag inte orkade gå därifrån. :)

Nyss var jag även ner med tvätten och började tvätta. Sen nu så gör jag väl itne så mycket. Tänkte åka bort till Konsum nu och höra om dom kan beställa min hårfärg nu eftersom jag vet numret. :) Också måste jag höra hur lång tid det tar att få hem den. :P Tänkte även kolla förbi på sporten och höra vad det kostar om jag köper hela dressen för jag behöver verkligen ett par till tights. :)

Längtar hem till familjen idag och jag vill verkligen vara med när farfar fyller år. <3


Puss o Kram

Nollning.

Nu har vi nollat ettorna, :D Roligt var det. :) Tror tillochmed att dom tyckte det. :P Kattmaten var kanske itne ett plus men ehh dom dog ju inte. :P

Nu sitter jag här ensam på mitt rum och diggar I kissed a girl. :) Nice låt. :D Ska strax duscha känner jag. :D

Imorgon åker powie till norge och det blir ensamt och tomt här nere igen. :( tråkigt de. :( Men om en vecka åker vi till norge och åker skidor också. :) De ska bli skoj. :) Kommer nog märkas att man inte åkt på ett tag. :)

Nej nu blir de duschen. :)

Puss o Kram

Ny design.

Så nu har en person fixat min blogg. :D Tack så jätte mycket säger jag. :D Jag gillar den mycket. :)

Mina kära systrar håller ju på och retas som fan. :P Men de är bara för ni inte är så smarta som jag är. ;) haha
Anna ska däremot inte säga nåt hon hade en väldig kärlek för sina fula delfiner! Jag är bara lite coolare än dig. ;) Haha
Förresten anna! Är du här? ;) hehe


Puss o Kram

Kära systrar!

Herregud ni är ju bara för roliga. Mobba anna mer för att hon älskade deliner mer. :D Dom gör ju ingen nytta iaf. ;)

Dagen som varit har jag dött i mina benhinnor. :( Usch har jätte ont, och ska väl försöka ta kontakt med jessica så hon får fixa till de. :) Om hon kan.

Har inte så mycket att säga idag, så bäst att itne försöka. :) Sov gott folket. :)

Puss o Kram

Jävla Hajfångare!

Ja nu var det måndag igen och väldans vad tiden går fort här. :) Men som sagt så tycker jag att det är skönt. :)

Efter att jag fått en kommentar i bloggen om att byta temat så har jag kontakt med en tjej som ska fixa min blogg. :) Mycket tacksam för det om hon nu får till det. :) Evlajn.bloggdesign.se hon verkar vara väldigt duktig! :)

Idag har vi hittils iaf haft spänst vid halv elva och det var skoj. :) Sen så blev det lunch och efter det en mycket snabb dusch och sen har vi nu haft samhäll B och vi tittade på en film som handlade om Hajar och att dom är utrotningshotade. Och fy fan för att vara ärlig vad jag hatar människor som fångar hajarna!! Ni kan fånga dom äckliga krokodilerna istället dom är inte sånna som hjälper jorden att göra så vi människor kan överleva. En haj hjälper oss att få syre så vi kan leva! Dödar vi människor hajarna så är det som mord och vi dödar oss själva! Jag vill hjälpa dom men vet inte riktigt hur, men när jag har slutat här uppe i tärnaby ska jag försöka få kontakt med sådana som hjälper och bege mitt ut och stödja dom.
Dom som sätter krokar i hajarna borde ha krokarna i sig själva!!!



Puss o Kram

RSS 2.0