UMEÅ!

Ja i helgen som var så var jag i Umeå och hälsade på syster yster! :D Det var hur kul och mysigt som helst och där skulle jag vilja vara hela tiden nu. :) Det var hur kul som helst att träffa Anna igen för nu var det ett tag sen. :) Men jag tror hon snart kommer hem till Falun en snabbis för att åka till Göteborg och göra sista testet för Polis! ;D Spännande och jag hoppas hon kommer in och då i Umeå för där trivdes hon så bra. :D

Vi tränade en del på IKSU vilket var typ bästa stället jag varit och tränat på. :) Hur roligt som helst. Skulle kunna flytta till umeå bara för att få träna där. :D Sen var vi ner på stan och kollade lite och gick sedan hem därifrån så efter det så var vi riktigt trötta. :) Så då blev det såsande i soffan framför film. :) Sen blev det så tråkigt så jag var tvungen att åka hem tidigt på söndagen för det gick ingen annan buss. :/ Och jag längtar mycket tillbaka. :) Det var så skoj. :)

Nu är det inte långt kvar tills jag tar studenten och igår så beställde vi studentmössa! :D Riktigt fin och jag hoppas den passar men det borde den göra. :D Undra vad man ska göra efter studenten. :) Jag har iaf sökt sommarjobb på dosapoteket så får vi se om jag får det annars så ska jag iaf söka vidare till andra ställen idag. :) Sen vill jag till Norge och jobba lite så man tjänar massa pengar och kan resa sen för det vore underbart. :D Sen vill jag iaf börja plugga till ambulansförare och jag vill göra det efter ganska kort tid. :) För jag vill bli klar med det nån gång. :)

Nej nu ska jag gå till skolan och plugga samhäll som jag inte fattar nånting av. :( jätte jobbigt men det måste göras. :)

Puss o Kram
Längtar efter er!

RSS 2.0